Çavuşoğlu: MHP'li Yücel'i tebrik ettim

AB Bakanı Çavuşoğlu, "Alanya Belediye Başkanlığını kazanan MHP'li Adem Murat Yücel'i seçimden 2 gün sonra arayarak tebrik ettim. Bu bir demokrasidir. Vatandaşımızın tercihine her zaman saygı duyarız" dedi

Çavuşoğlu: MHP'li Yücel'i tebrik ettim
20 Nisan 2014 - 19:48
Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'nın Alanya İlçesi'nde Ak Parti İlçe Teşkilatı'nın organize ettiği kahvaltı programına katıldı. Utopia Club adlı restoranda düzenlenen kahvaltıya Ak Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Hüseyin Güney, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu ve çok sayıda partili katıldı. Bakan Çavuşoğlu, seçimi kazandıktan sonra teşekkür etmenin çok kolay bir iş olduğunu ancak Alanya'da seçimi kaybetmelerine rağmen çalışan partililere teşekkür etmenin ayrı bir özellik olduğunu söyledi. Alanya'da kaybettikleri seçimin muhasebesini hep beraber yapacaklarını belirten Bakan Çavuşoğlu, "Alanya Belediye Başkanlığını kazanan MHP'li Adem Murat Yücel'i seçimden 2 gün sonra arayarak tebrik ettim. Bu bir demokrasidir. Vatandaşımızın tercihine her zaman saygı duyarız. Biz vatandaşımızın tercihini hiçbir zaman aşağılamadık. Varsa bir eksiklik 'bizdedir' dedik ve her zaman kendimizi sorguladık" dedi.
 
YÜZDE 60'INI ALDIK
30 Mart'ta halkın büyük desteğini alan bir parti olduklarını dile getiren Bakan Çavuşoğlu, "Türkiye'de oyların yüzde 46'sını aldık. Belediye sayısına baktığınız zaman Türkiye'deki belediyelerin ortalama yüzde 60'ını Ak Parti almıştır. Halkımızdan aldığımız bu destekle yolumuza devam edeceğiz. Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi var. İlk defa halkımız doğrudan Cumhurbaşkanını seçecek. İnşallah Ak Parti'nin adayı Cumhurbaşkanı olacaktır. 30 Mart'ta milletimiz bu sinyali verdi" diye konuştu. Bakan Çavuşoğlu konuşmasının ardından doğum günü olan ağabeyi Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nu kutlayarak ilçeden ayrıldı. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum